Directions Haarverf Update

In een vorige blogpost liet ik jullie zien dat ik mijn haar had geverfd en hoe dit mij beviel. Ik ben nog steeds erg tevreden over de verf en zal deze ook opnieuw gebruiken als ik weer eens een gekke kleur wil! Toen ik de blogpost schreef wist ik alleen nog niet of de verf er echt uit zou gaan. Ik had de verf van Directions al eens eerder gebruikt, maar dan met een lichtere kleur, ik was namelijk bang dat een donkere kleur er niet uit zou gaan. Helaas bleef de pastelachtige roze kleur niet lang goed zichtbaar in mijn haar en wou ik eigenlijk wel gewoon een keer echt knalroze in mijn haar. Ik moest er dus maar op vertrouwen dat de roze kleur die ik nu nam (een meer intense kleur) er weer uit zou gaan. Gelukkig kan ik jullie nu vertellen dat de verf ook echt uit je haar gaat! Het duurde bij mij ongeveer vier weken voordat de verf echt verdwenen was. Directions is dus een goede verf die je kan gebruiken als je een niet zo natuurlijke kleur in je haar wilt die ook semi permanent is! Hieronder foto´s met bewijs!

Gaan jullie je haar ook een keer verven? X

Advertenties

5 thoughts on “Directions Haarverf Update

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s