Een Bril

Sinds ik terug ben uit Ierland en weer aan het studeren ben kreeg ik steeds vaker last van mijn ogen. Ik moest me na een tijd gelezen te hebben heel erg goed concentreren om goed te kunnen lezen wat er in mijn studieboeken stond. Dit begon me steeds meer te irriteren omdat ik hierdoor niet meer goed binnen kreeg wat er nou eigenlijk in het boek stond. Toen ik dit aan mijn moeder vertelde zei ze dat het misschien tijd was voor een oogtest.

Eenmaal bij de opticien bleek inderdaad dat mijn ogen niet perfect waren. Nu had ik niet echt een bril nodig aangezien ik maar +0.5 heb, maar mijn ogen zouden wel minder snel moe worden. Ik zou het probleem kunnen oplossen door minder lang achter elkaar te studeren, minder vaak naar mijn telefoon te kijken etc. Uiteindelijk heb ik toch een bril genomen, het zat namelijk inbegrepen in mijn zorgpakker. Toen ik dat vertelde aan de opticien zei hij ook dat ik het best kon proberen, en dat ook minder last van mijn ogen zou moeten krijgen. Nu heb ik het een tijdje uitgeprobeerd en ik merk wel verschil. Ik heb minder last van mijn ogen tijdens het studeren en het lezen gaat ook makkelijker. Gelukkig hoef ik de bril niet veel op, maar ik ben wel blij dat ik hem heb aangeschaft voor tijdens het studeren!

wp-1488557629450.jpg
Wat zouden jullie gedaan hebben in mijn geval? X

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s