Serie Tips: 3%

3% is een Netflix Original serie en ik heb seizoen 1 in 1 keer uitgekeken. In de serie zijn er twee plekken om te leven, in de sloppenwijken op het vaste land of op het eiland waar het goede leven begint. Op je 20ste mag je een hele serie testen afleggen samen met alle andere twintig jarigen en de beste 3% mag naar het eiland. In de serie volg je een groep jongeren die de testen aan het afleggen zijn. Natuurlijk speelt er veel meer in de serie en zijn er mensen die het systeem omver willen gooien.

3%

Ik vond de serie heel erg leuk om te kijken, hij is precies spannend genoeg en de personages worden goed neergezet en ze zijn allemaal verschillend. Ook vond ik het heel erg leuk dat de psychologische gezondheid van sommige personages goed in beeld wordt gebracht en dat de serie de invloed van de testen hierop ook laat zien. Het is wel heel erg interessant om te zien wat sommige jongeren doen om een plekje te bemachtigen op het eiland. Wat ik daat nou zo goed aan vind is dat ik denk dat sommige mensen ook echt zo ver zouden gaan als ze in een soortgelijke situatie terrecht zouden komen. Natuurlijk weet je dit nooit zeker, maar vaak gaan mensen best wel ver om ervoor te zorgen dat zij zekerheid krijgen.

Ik vond de serie echt 1 die je meteen uit wilt kijken en ik kan niet wachten op het tweede seizoen.

Wat vinden jullie van deze serie?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s