Mijn Favoriete Muziek #3

Het is een tijdje geleden dat ik jullie heb verteld waar ik op het moment graag naar luister, maar ik zat ontzettend ongeduldig te wachten tot dat Ed Sheeran EINDELIJK zijn nieuwe album uitbracht. Deze is te vinden op Spotify! Het eerste album wat ik dus met jullie deel is divide.

birds-make-music-on-the-wire

1. Divide – Ed Sheeran
Ik heb het album nog maar een paar keer geluisterd, maar ik ben fan! Ik denk niet dat hij ooit muziek gaat maken waar ik niet gek op ben! Ik vind het gewoon zo mooi, echt zijn eigen muziek en daar moet je wel van houden. Ik was eigenlijk ook heel erg graag naar zijn concert in Nederland gegaan, maar natuurlijk heb ik die dag een tentamen…

2. Take me to Church (Single) – Hozier
Alhoewel het album erg goed is (ik luisterde hier een tijd geleden veel naar, en vind het nog steeds erg goed), is dit nummer op het moment echt 1 van mijn favorieten. Ik zag laast de videoclip die hoort bij het nummer en dat liet wel een indruk achter en gaf een hele nieuwe dimensie aan de tekst. Ik kan dus wel aanraden om deze clip een keer te kijken!

3. Trading Change – Jeremy Loops
Ik vind dat Jeremy een erg mooi stem heeft en ik houd ervan als wat minder populaire instrumenten gebruikt worden in nummers (ook al worden deze steeds populairder). In het eerste nummer op zijn album wordt een accordeon gebruikt en dat maakt het nummer eigenlijk wel 1 waar je gek op kan dansen. Zijn muziek is misschien ook wel een beetje country achtig en dat is wel leuk om naar te luisteren!

4. Control – Kensington
Af en toe vind ik het ook erg leuk om naar een band te luisteren ipv weer een zanger in zijn eentje. Ik vind dat de zanger van Kensington een ontzettend goede stem heeft voor de muziek die zij maken (logisch natuurlijk, maar heerlijk om naar te luisteren).

5. 1000 Forms of Fear – Sia
Van Sia ben ik al langere tijd fan, ik vind haar stem erg speciaal en ze is geen duizend in een dozijn zangeres vind ik. Ik kan het iedereen dus alleen maar aanraden om eens naar een album van haar te luisteren. Op het moment luister ik vaker naar dit album, maar over een maand zal dat wel weer een andere zijn om een beetje afwisseling te hebben.

Waar luisteren jullie graag naar? X

Advertenties

One thought on “Mijn Favoriete Muziek #3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s