Tortelini met Pestosaus

Toen ik met mijn moeder boodschappen ging doen bij de aldi kwam ik verse tortelini tegen met mozzarela en tomaat. Dit hebben ze natuurlijk ook bij ontzettend veel andere supermarkten, maar ik had het nog nooit klaargemaakt en ik was best wel benieuwd en heb de tortelini daarom meegenomen. Ik vond het zelf erg lekker en daarom deel ik het recept:

20170303_193152.jpg

Ingrediënten:
1 Ui
1 teen knoflook
2 Punt paprika’s
1 Grote tomaat
2 eetlepels Maïs
75 gr Crème fraîche
3 eetlepels Pesto
tortelini met mozarella en tomaat voor 1 persoon

De bereiding is vrij simpel. Snijd de ui, knoflook, paprika, tomaat in stukjes. Fruit eerst de ui en de knoflook en voeg hier daarna de andere groenten aan toe en bak dit voor een paar minuten. Begin ondertussen met de bereiding van de tortelini volgens de instructie op de verpakking. Als je alle groenten eventjes hebt gebakken voeg je de pesto en crème fraîche toe en laat je het nog een paar minuten opstaan terwijl je er doorheen roert zodat de saus niet aanbakt. Als de tortelini klaar is en de saus goed warm kan je eten!

Eetsmakelijk! X

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s