Review: Image Ageless Total Facial Cleaner

Vandaag review ik het enige gezichtreinigingsproduct dat ik gebruik, Image Ageless Total Facial Cleaner. Ik zal alvast zeggen dat ik een fan ben van dit product!

AGELESS-total-facial-cleanser_2

Hoe te gebruiken:
Maak je handen nat en doe wat van het product op je handen. Masseer dit vervolgens 1 minuut lang op je gezicht. Spoel het af met lauw water, gevold door een plens koud water. Gebruikt het ’s ochtends en ’s avonds voor het beste resultaat

Mijn ervaring:
Ik gebruik het product zelf onder de douche, ik denk dat ik het anders wel vervelend zou vinden met al dat water. Dit zou voor mij alleen geen reden zijn om het product niet te gebruiken, aangezien er bij bijna elk gezichtsreinigingsproduct een hoeveelheid water aan te pas komt! Ik merk wel dat ik sinds ik dit product gebruik bijna nooit meer last heb van puistjes. Ik heb wel nog steeds mee-eters, maar deze worden eigenlijk bijna nooit puistjes. Nu heb ik gelukkig een vrij rustige huid van mijzelf, maar ik merk wel verschil als ik het product een tijdje niet meer gebruik.

Ik zou deze gezichtsreiniging aan iedereen aanraden die wil proberen om zijn of haar huid wat rustiger te krijgen! Ik heb meerdere reviews gelezen over dit product en in deze reviews stond ook dat het een aantal mensen heeft geholpen om er voor te zorgen dat hun acné verminderde.

Hebben jullie ervaringen met dit product?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s