Tentamens

De afgelopen week ben ik erg druk geweest met de voorbereidingen voor de tentamens en ik heb de komende twee weken nog tentamens… Hierom zal het helaas wat rustig zijn rondom mijn blog. Ik hoop dat ik jullie af en toe even een update kan geven, maar voor dinsdag zit dat er waarschijnlijk niet in, dan heb ik namelijk een vrij lastig tentamen waar ik niet heel erg naar uitkijk… Ik hoop dat alles daarvoor uiteindelijk goed kom!

X

Advertenties

One thought on “Tentamens

  1. Lieve Lotte, heel veel succes met de voorbereidingen voor je tentamens en succes ermee! Moet je nou dinsdag ook nog voor ons koken na al die inspanning? Goed weekend in ieder geval, liefs, je omaatje

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s