No more exams!

Dat hoop ik dan, ik heb vandaag mijn laatste twee tentamens gehad (ja twee op een dag, hoe kut!) en nu is het wachten op het resultaat! Het leuke is dat als ik nu al mijn tentamens heb gehaald ik geen tentamens meer hoef te maken dit studiejaar! Dit kan doordat ik een extra vak doe deze periode en een bachelor these heb gekozen van 15 punten. Ik hoop zoooo dat ik ze heb gehaald want dan hoef ik alleen nog maar mijn bachelor these the schrijven (het onderzoek is bijna klaar) en dan heb ik mijn bachelor in psychologie binnen! Ik ben alleen nog niet begonnen met het schrijven van mijn these, misschien moet ik daar maar een aan gaan beginnen want volgende week vrijdag moet de introductie zijn ingeleverd… In ieder geval, mijn tentamens zijn over en morgen komt er een post online over mijn springwedstrijd met STUGG!

Advertenties

4 thoughts on “No more exams!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s