Springwedstrijd

Het weekend van 25 maart had ik een springwedstrijd met STUGG en het was ontzettend leuk!

stugg_logo_gekleurd

Bij de springwedstrijd kon je meedoen aan verschillende onderdelen, je kon meedoen als groep, individu of meedoen met de grote trampoline. Natuurlijk heb ik meegedaan aan alle drie, want er is maar 1 springwedstrijd per jaar en dat vind ik toch het leukste onderdeel! Het groepsspringen en individueel springen gingen niet heel geweldig… maar het was leuk om te doen! Alle sprongen die ik moest uitvoeren ging goed, of in ieder geval goed genoeg aangezien ik niet viel, totdat we aankwamen bij de pegasus waar we met een plank overheen moesten. Toen het tijd was voor de overslag sprong ik harder dan de bedoeling was en dook ik zo over de pegasus heen. Les voor de volgende keer, minder enthousiast zijn! Bij individueels springen ging het ook niet goed met de overslag en landde ik zo uit balans dat ik bijna viel. Ging lekker dus…. Achja het was leuk en ik kan er erg om lachen als ik weer eens op een ontzettend stomme manier onderuit ga! Heb ik jullie als eens verteld dat ik drie vingers heb gekneusd door op mijn eigen hand te vallen? Misschien ben ik wat onhandiger dan ik denk?!

Op de grote trampoline ging mijn routine nog best wel goed nadat ik was gevallen bij het maken van een salto achterover, ik werd uiteindelijk tot mijn verbazing zelfs derde! Ik snap alleen niet waarom ik zo belachelijk stom doe over die salto achterover, ik zette hem in en gaf toen gewoon of. Alsof ik even kortsluiting had in mijn hoofd en daarna ineens languit op de trampoline lach, nee lekker Lotte echt goed bezig!

‘S avonds was er een feest met als thema The 1920’s, dus de outfit die ik aanhad in Ierland kon ik hier weer mooi voor gebruiken! Het feest was erg leuk en daarna hebben we geslapen in de sporthal. Helaas werden we ontzettend vroeg wakker gemaakt en ben ik in mijn pyjama (met een trui erover aan) de trein in gestapt om vervolgens de hele middag te slapen!

X

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s