Hotspot: Il Gusto

Het grootste gedeelte van de Groningse studenten kent Il Gusto denk ik al wel, maar voor alle andere mensen die nog nooit van Il Gusto hebben gehoord: voor heerlijk belegde broodjes moet je hier zijn!

20170412_181724

Il Gusto is een italiaanse broodjes zaak waar ze ontzettend rijk belegde broodjes hebben! Bij elk broodje krijg je ook een kopje thee of koffie en je bent nooit echt meer dan 5 euro kwijt aan een lunch waar je hele middag op kan overleven. Ze hebben rond de 20 broodjes waar je uit kan kiezen, maar aanpassingen en je eigen broodje samenstellen kan ook! Ik heb zelf nog nooit een broodje samengesteld, want de keuzes die ze je geven zijn zo ontzettend lekker. Ik heb hier denk ik 3 keer geluncht tijdens te tentamen week en het was weer heerlijk! De medewerkers zijn heel erg vriendelijk en ze hebben een klantenkaart waarmee je elk tiende broodje gratis kan krijgen (ik heb nu zes punten gespaard, bijna een gratis broodje!!!) Het enige nadeel is dat ze geen tafeltjes hebben waar je aan kan zitten, ze hebben in totaal maar 3 stoelen. Gelukkig is er een pleintje tegenover waar je je broodje in de zon kan opeten als het lekker weer is. In de winter is het dus wel wat lastiger om comfortabel je broodje op te eten als die 3 stoelen bezet zijn. Zelf ga ik altijd naar het academie gebouw of neem ik mijn broodje mee naar huis, maar als je niet in Groningen woont of studeert is het wat minder fijn dat er bijna geen zit plek is. Ondanks de 3 stoelen kan ik wel echt iedereen aanraden om hier minstens 1 keer zijn/haar lunch te halen, want DE BROODJES ZIJN ZO ONTZETTEND LEKKER!

Wat is jullie favoriete plek om te lunchen? X

IL gusto is te vinden op Oude kijk in Het jatstraat 31 te Groningen
Advertenties

One thought on “Hotspot: Il Gusto

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s