Lotte Goes Fitness

Mensen die mij kennen en fitnessen vinden het misschien raar dat ik nu een fitness abonnement heb afgesloten bij TrainMore, ik heb immers altijd gezegd dat fitness nogal saai is. Nu ik niet meer kan basketballen, turnen voor mij nog niet erg intensief is omdat ik hierbij langzaam vooruit gang moet boeken, en bodyfit misschien net iets te veel cardio is ben ik maar overgegaan op fitness. Begrijp mij niet verkeerd, bodyfit vind ik nog steeds leuk en ik turn met veel plezier, maar echt spieren opbouwen doe ik er niet mee. Met turnen bouw ik wel spieren op, maar door ook te gaan fitnissen zal dit sneller gaan en bij bodyfit miste ik ook die spieropbouw en was het misschien toch wel iets te veel cardio.

Dinsdag ben ik voor het eerst gaan fitnessen en dat beviel me eigenlijk prima! Ik can cardio doen door te gaan fietsen op de hometrainer of een soort loop ding (allebei beter voor mijn knieën) en ik kan kracht doen door zwaardere gewichten te gebruiken, maar door de herhalingen minder vaak te doen. Zo blijf ik toch mijn buikspieren goed trainen en kan ik nu gerichter mijn knie, borstspieren en rug gaan trainen. Ik weet nog niet precies hoe ik alles moet gaan aanpakken, maar ik heb binnenkort een gratis intake gesprek met een personal trainer en een fysiotherapeut zodat zij me wat oefeningen kunnen meegeven!

Ik zal jullie op de hoogte houden en misschien kan ik nog wat goede oefeningen delen! Fitnessen jullie ook? X

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s