Serie tip: Shadowhunters: Mortal Instruments

Deze serie zal zeker niet de beste serie zijn die je ooit zal zien. Oké dat klinkt als een lekker begin en misschien niet heel erg uitnodigend… Toch vond ik het heerlijk om naar deze serie te kijken en had de eerste twee seizoenen al snel op zitten. Hierom wil ik deze serie toch als tip geven, want het is een beetje tienerserie om lekker bij weg te dromen (ook al ben ik net geen tiener meer officieel…)

shadowhunters

Het verhaal gaat over Clary, ze komt er in de eerste aflevering achter dat ze een shadowhunter is. Shadowhunters beschermen de mensen tegen demonen. In het begin van de serie wordt Clary’s moeder gekidnapt door losgslagen shadowhunters die de mortal cup van haar willen terug stelen. Hierdoor sluit Clary zich aan de een shadowhunter groep die haar willen helpen haar moeder terug te vinden, maar ook zij zijn opzoek naar de mortal cup om ervoor te zorgen dat de andere slechte shadowhunters deze niet in handen krijgen om de hele onderwereld uit te roeien. De onderwereld bestaat uit meerdere soorten die allemaal demonen bloed in zich hebben, maar niet helemaal demon zijn. Het verhaal is misschien een beetje te ingewikkeld om zo 1 2 3 uit te leggen, maar dit zijn de basics! Naast dit is er natuurlijk ook liefde en romantiek (lekker wegzwijmelen) en vrouwen die hun mannetje staan. De serie is te zien op netflix en in juni komt het nieuwe seizoen uit!

Ik denk dat ik deze serie 3 van de 5 sterren zou geven. Het verhaal is namelijk erg leuk en het is gewoon een beetje een tienerserie waar je af en toe even kan wegzwijmelen en niet zo veel bij hoeft na te denken, erg lekker af en toe!

Wat vinden jullie van deze serie? X

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s