Wat wil ik later worden?

De tijd om af te studeren is bijna daar! Deze zomer haal ik als alles op rolletjes loopt mijn bachelor diploma. Hierna is het tijd om een master te kiezen. Nu kan ik zeggen dat ik het nog steeds niet zo goed weet, maar eigenlijk weet ik het al. Ik wil een master doen in cognitieve psychologie en een master in marketing. Ik zou later graag campagnes willen opzetten om mensen te helpen met hun problemen. Dit klinkt nog vrij breed, maar dat is het ook. Ik weet het dus eigenlijk toch nog niet helemaal!

Er zijn zo veel issues in de samenleving nu en mensen krijgen steeds meer psychologische problemen. Het tempo ligt zo hoog tegenwoordig en dat kan je niet altijd bijbenen. Ik zou nu alleen niet een individu willen behandelen hiervoor, maar bijvoorbeeld campagnes van sire opzetten. Het zou bijvoorbeeld ook normaler moeten worden om te zeggen dat er iets met je aan de hand is, ik zou graag willen zorgen dat het normaler wordt om te praten over de psychologische problemen die iemand heeft. Ik heb misschien nog niet helemaal uitgevogeld wat de cognitieve psychologie hier mee te maken heeft (misschien helpt het bij het maken van campagnes), misschien cognitieve psychologie combineren met sociale psychologie? Ik weet het nog niet, maar ik vind cognitieve psychologie heel erg interessant en ik wil hier graag verder mee. Ik heb hier ook nog maar twee vakken in gehad en nu de derde, ik denk dat ik er later achter kom hoe ik ik cognitieve psychologie precies zal gaan toepassen in het opzetten van campagnes. Toch kan het ook zijn dat ik iets heel anders gaan doen, maar sowieso iets met cognitieve psychologie en marketing. Hopelijk kan ik die twee combineren om de samenleving iets beter te maken, ook al is het maar voor 1 persoon.

Wat willen jullie later worden? X

Advertenties

5 thoughts on “Wat wil ik later worden?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s