PAARS

Twee weken geleden heb ik mijn haar weer geverfd en het werd toen paars. Ik heb mijn haar weer geverfd met directions en ben er nu iets minder tevreden over. Dat is onder andere te wijten aan mijn slechte verf kunsten. Ik heb het uiteindelijk twee keer moeten verven omdat de tijd die op de verpakking staat niet klopt. Je moet de verf dus echt lang laten zitten. Ik heb het er deze keer 40 minuten in laten zitten en de echte paarse kleur is na twee weken al weer weg. Ik ga het binnenkort dus nog een keer proberen en laat de verf er dan zeker 2 uur inzitten. Ik was wel weer erg tevreden over de kleur en wil deze dus eigenlijk ook wel heel graag langer in mijn haar hebben.
Toen ik erachter kwam dat de kleur niet goed bleef zitten ben ik naar een kapper gegaan die directions verkoopt en die gaf mij het advies om de verf er echt lang in te laten zitten. De verf is ook een soort conditioner dus je haar raakt niet aangetast als je de verf er voor een langere tijd in laat zitten. Dit ga ik dus binnenkort proberen en houdt jullie dan op de hoogte!IMG_20170509_123938_294

X

Advertenties

9 thoughts on “PAARS

  1. Oe directions ken ik nog van mijn rode kuif tijdperk (lang geleden!). Maar directions is spoeling, het bleekt je haar niet en daarom is de kleur vaak anders en is het er weer snel uit. Ik had poppy red en dat werd bordeaux.

    Liked by 1 persoon

    1. Klopt, de kleur is elke keer een beetje anders dan de bedoeling! Op het moment probeer ik bij directions een beetje uit te vogelen hoe lang ik de spoeling er het beste in kan laten zitten zodat het wat langer blijft zitten!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s