Geen paars, wel turquoise

In mijn vorige haarupdate vertelde ik dat ik mijn haar opnieuw paar zou verven omdat de kleur er zo snel uit was gegaan. Toen stond ik echter bij de kapper, waar ik mijn verf haal, en toen waren daar nog zo veel kleuren die ik ook wou proberen dat ik mijn haar niet paars heb geverfd… Mijn haar is nu turquoise!

Snapchat-1361853770

Over het algemeen ben ik er erg tevreden mee! Ik heb hiervoor ook een andere verf gebruik en ik ben heel benieuwd wat er nu gaat gebeuren. Ik heb deze keer Organic & Mineral verf gebruikt! Dit merk is niet gespecialiseerd in semi permanente verf, zo hebben ze ook een groot assortiment met permanente kleuren. De semi permanente kleuren die zij aanbieden zijn echter wel erg mooi, ik hoop nu wel dat deze verf er uiteindelijk goed uit zal gaan. Ik heb namelijk al weer een nieuwe kleur op het oog en wil deze graag proberen (maar ik wil nog best wel een tijdje deze haarkleur houden, als het er maar niet na twee weken al bijna uit is). Ik heb de verf er een uur en een kwartier in laten zitten en hij pakte erg goed. De volgende keer laat ik de verf er misschien nog wel langer in zitten, zodat de kleur nog langer goed blijft aangezien ik mijn haar natuurlijk niet heb gebleekt.

X

Advertenties

2 thoughts on “Geen paars, wel turquoise

  1. Lieverd, herken je nauwelijks! Ik heb nog bijpassende kaarsen en kussentjes voor je. Pas je nu nog wel in de paarse kamer???😍 Wil je graag in werkelijkheid zien! Liefs Wilma

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s