Mijn Favoriete Muziek #4

Het is al weer een tijdje geleden, maar ik ben weer allemaal nieuwe artiesten tegen gekomen en deze wil ik nu graag met jullie delen!

birds-make-music-on-the-wire

1. Til the casket drops – ZZ Ward
Ik denk dat ik inmiddels elk nummer wel kan meezingen. Haar stem past zo ontzettend goed bij de muziek die ze maakt! Dit album is van een paar jaar geleden, maar dit jaar brengt ze weer muziek uit en het is erg goede muziek!

2. Brave enough – Lindsey Stirling
Zelf zingt Lindsey niet, maar ze speelt ontzettend goed viool. Ik kwam er laatst achter dat ze vorig jaar een nieuw album heeft uitgebracht en het is geweldig. Op dit album staan meer nummers waarbij ook gezongen wordt (door andere artiesten dan), maar Lindsey kan zo ontzettend goed viool spelen! Echt iets om op zijn minst 1 keer naar te luisteren.

3. Gravel & Wine – Gin Wigmore
Als je iemand zoekt met een aparte stem, dan moet je bij Gin zijn. Ik vind haar nieuwe album geweldig, maar haar stem! Ik denk niet dat ik dat zo’n stem eerder heb gehoord, het is iets anders dan normaal maar echt heel gaaf!

4. ROCKISDEAD – Dorothy
Luister hier gewoon naar! Ik luister er vaak naar als ik aan het sporten ben, maar ik vind de muziek echt goed (wat ik natuurlijk sowieso vind van alle album die ik hier neer zet..)!

5. Light me up – The Pretty Reckless
Voor alle gossip girl fans: de zangeres is Jenny. Ik had niet verwacht dat haar stem zo goed zou zijn of dat ze uiteindelijk deze muziek zou maken, maar ik vind het geweldig. Ik vind het heerlijk om naar te luisteren, haar stem heeft iets waardoor je terug blijft komen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s