Zonnebank?

Het zonnetje schijnt weer en iedereen draagt weer korte broeken. Ik heb eigenlijk niet zo heel erg veel zin om hier een groot stuk aan te wijden, maar wil het toch even delen.

Zou iedereen alsjeblieft eens kunnen ophouden met zich druk maken over hoe bruin ze zijn! Wie ooit heeft bedacht dat het belangrijk is om een mooi kleurtje te hebben is echt een genie, want hierdoor blijven zelfbruiners, spraytans en zonnebanken populair en dus bestaan.

In mijn ogen ben je in ieder geval niet minder aantrekkelijk als je nog niet bruin bent hoor! Ga allemaal vooral lekker in de zon liggen en geniet er van, maar bedenk wel dat het dus eigenlijk niet echt uitmaakt of je nu wel bruin wordt of niet. Het is ooit een keer bedacht door iemand dat bruin zijn aantrekkelijk is en belangrijk. De intentie hierachter zal hoogstwaarschijnlijk ook nog eens geweest zijn dat hij zijn uitvinding de zonnebank moest verkopen, dus trek het je allemaal niet zo aan. Maak je allemaal dus maar wat minder druk en zorg in ieder geval dat je niet verbrand!

Veel Plezier in de zon! X

Advertenties

2 thoughts on “Zonnebank?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s