Serie tip: black mirror

Een paar weken geleden heb ik eindelijk de serie black mirror afgekeken en de serie is echt een aanrader. De serie laat de duistere kant van het leven en technologie zien. Ik werd af en toe ook een beetje naar van de serie moet ik zeggen.
In de eerste aflevering word je meteen met je neus op de feiten gedrukt en ergens halverwege de serie heb ik zelf even een tijdje pauze genomen. Ik voelde me na een aflevering echt even zo naar (terwijl het niet eens de meest heftige aflevering was) dat ik eventjes geen zin had om nog verder te kijken. Ik was namelijk aan het bingewatchen en daar moest ik gewoon even een pauze van.
Dat ik eventjes moet stoppen met kijken neemt niet weg dat de serie niet goed is en daarom kan ik hem aan iedereen aanraden! Ik zou alleen niet alle afleveringen achter elkaar kijken…

black mirror

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s