Serie tip: The Keepers

The Keepers is een netflix original docu. In 1969 is er een non vermoord die les gaf op een middelbare school. De politie is er nooit achter gekomen wat er nou precies is gebeurd, of alles is in de doofpot gestopt en daarom is het een onopgeloste moordzaak. De serie volgt een aantal mensen (leerlingen van de non) die het onderzoek oppakken en er zelf achter proberen te komen wat er is gebeurd. De serie is redelijk heftig om te kijken, zo zijn er op de middelbare school waar de non les gaf namelijk meisjes misbruikt en ook zij vertellen hun verhaal. Toch vind ik de serie tot nu toe erg intrigerend en goed in elkaar gezet. Ik heb nog niet alle afleveringen gezien, maar ik kan wel zeggen dat de serie mij redelijk in zijn greep heeft en daarom wil ik hem nu alvast met jullie delen.

the keepers

X

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s