Krukken…

Afgelopen zondag had ik een turntraining die eindigde met een ritje ziekenhuis.

De afgelopen tijd was ik bezig met het oefenen van een schroef. Ik zette de schroef alleen verkeerd in, dus ik moest eerst een streksalto oefenen. Dit ging eigenlijk best wel prima en zondag wou ik dus gaan beginnen met draaien terwijl ik de streksalto deed. Dit liep alleen niet heel erg goed af… Het lukte me denk ik 2 keer om een streksalto halve draai te doen en daarna ging het mis. Ik denk dat ik de salto hoger maakte en daardoor te ver door draaide. Toen raakte mijn linkervoet de mat die in de valkuil lag en bleef daar haken. Mijn lichaam draaide helaas door en toen voelde ik dat het onderste bot van mijn knie naar de binnenkant klapte. Dat was echt een ontzettend NAAR gevoel! Ik heb al twee keer gehad dat iets vergelijkbaars gebeurde tijdens het basketballen, maar toen heb ik niet zo bewust gevoeld dat mijn bot helemaal naar binnen ging. Ik wou het eerst niet toegeven, maar er was toch iets niet helemaal goed en ik ben naar het ziekenhuis gestuurd. Daar konden ze alleen niet zo veel zien, mijn knie was nog te dik. Nu moet ik volgende week terug komen naar het ziekenhuis en wordt er bekeken of mijn meniscus schade heeft opgelopen. Ik zeg nu tegen mezelf dat dat niet zo is, maar ik heb toch wel meer last van mijn knie dan toen het de afgelopen twee keer gebeurde.

Ik loop nu dus rond op krukken als ik naar iets toe moet, binnen met krukken lopen zie ik niet zo zitten en de dokter zei dat ik zo veel mogelijk normaal moest lopen! Ik hoop heel erg dat ik over een paar weken weer kan beginnen met sporten. Van niks kunnen doen wordt ik nu al geïrriteerd, dus ik moet snel weer iets kunnen doen! Misschien moet ik nu ook maar eens een brace gaan halen, maar dan wel 1 waardoor mijn knie echt geen kant meer op kan. Kan hij ook niet meer naar binnen schieten en alleen nog maar buigen zoals het hoort!

X

Advertenties

8 thoughts on “Krukken…

  1. Dat naar binnen schieten heb ik een tijd geleden ook eens gehad. Stond ik meerdere malen tijdens een wandeling stil. Echt pijnlijk en eng was dat. Gelukkig vanzelf over gegaan, maar ben wel heel erg alert nu. Ben natuurlijk geen arts, maar kan mij voorstellen dat jouw knie toch flink wat tijd nodig zal hebben 😦 Beterschap!!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s