Het Valt Allemaal Mee

Het is nu twee weken geleden dat mijn knie naar binnen is geschoten en het gaat best oké. Ik ben naar het ziekenhuis geweest zodat ze doktoren nog een keer naar mijn knie konden kijken en alleen de spieren aan de binnenkant van mijn knie hebben een klap gehad. Als het goed is dan is mijn meniscus nog heel en moet ik de spieren rondom mijn knie gaan trainen. Dus het valt redelijk mee, maar nu ga ik toch even lekker zeuren want ik irriteer mij mateloos…

Ik ben hypermobiel…. Het leuke voordeel is dat ik niet alle spieren in mijn knie scheur, maar ik zit dus met een probleem dat niet opgelost kan worden. Het is nu de derde keer in vier jaar tijd dat mijn knie naar binnen is geklapt. De oplossing die de doktoren geven is naar de fysio gaan. Nu wil ik niet heel vervelend zijn en zeggen dat naar de fysio gaan geen zin heeft, maar ik heb mijn hele leven behoorlijk intensief gesport… Ik zou er dan vanuit gaan dat de spieren in mijn knie al redelijk sterk zijn. Het vervelende is alleen dat ik sinds de eerste keer dat dit is gebeurd altijd last heb van mijn knie, hij knakt altijd als ik hem strek en bepaalde bewegingen deden altijd zeer. Naar een fysio gaan is dus niet perse een permanente oplossing, ook al ga ik nu natuurlijk zeer braaf mijn knie trainen en zorgen dat mijn spieren sterker worden. Mijn vader is ook jaren naar de fysio geweest en dat hielp niet, dus dit is misschien gewoon een probleem dat niet zo goed op te lossen is aangezien je niet je spieren strakker kan maken. Ik ga nu dus een brace aanschaffen zodat mijn knie geen kan meer op kan en hopelijk gebeurt dit dan niet meer.

Kortom, mijn situatie valt heel erg mee (het had veel erger kunnen uitpakken), maar nu voelt het alsof er niks aan de hand is en ik me aanstel. Ik heb een week met krukken rondgelopen en ben naar het ziekenhuis geweest voor een soort bot kneuzing en spieren die zijn opgerekt (alweer). Voelt toch een beetje lullig, ook al heeft het zeker weer impact gehad op mijn knie. Ik hoop gewoon heel erg dat het niet nog een keer gaat gebeuren!

X

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s