De laatste lootjes wegen het zwaarst

Het is al een tijdje redelijk rustig rond om mijn blog, ik ben namelijk bezig met afstuderen. Momenteel houdt dat in dat ik overdag de hele dag achter mijn laptop zit om aan mijn scriptie te werken en ’s avonds redelijk hersendood ben en nog maar vrij weinig nuttige informatie kan produceren.

Voor mij wegen de laatste lootjes echt het zwaarst en al helemaal als dat betekend dat ik een scriptie moet schrijven. Dat is namelijk echt niet mijn ding, ik ben heel erg blij als ik gewoon een voldoende haal. Ik had liever drie vakken gedaan in plaats van een scriptie, maar een scriptie hoort er helaas bij. Ik moet het nog een paar dagen volhouden en dan is de inleverdatum al. Momenteel ben ik dus redelijk gestrest en heb ik zeker niet vaak de motivatie om een bericht online te zetten.

Inmiddels ben ik wel al weer twee keer van haarkleur gewisseld en zit ik in de introcie van STUGG. Mijn vakantie plannen gaan helaas niet door deze zomer, ik ben weer single en met je ex op vakantie gaan is misschien ook wel een klein beetje ongemakkelijk.

Momenteel word ik wel een beetje gek van het feit dat ik niet kan sporten. Als ik nu een dag vrij weinig doe en ’s avonds dan op de bank zit voel ik me zo ontzettend lui… Ik wil echt weer heel graag kunnen sporten. Ik had vanavond zelfs zin in hardlopen terwijl ik dat normaal echt verschrikkelijk vindt. Ik heb zo’n slechte hardloop conditie en alles doet daarna zeer, maar ik wou hardlopen. Niet gedaan, wat waarschijnlijk maar goed was voor mijn knie! Misschien ga ik proberen om dinsdag weer naar fitness te gaan, maar dan alleen oefeningen doen die niet belastend zijn voor mijn knie ๐Ÿ™‚

Hoe sluiten jullie het studiejaar af? X

Advertenties

3 thoughts on “De laatste lootjes wegen het zwaarst

  1. Lieve meid, je blog smijt me terug in de tijd toen ik mijn scriptie moest schrijven en ik steeds weer bij af raakte. In lach niet 1987! Maarre, wanhoop niet, het komt goed. Alleen moet je creatieve hersenhelft nu even boven alle grenzen uitgaan. En daarna voel je je net zo lekker als na een enorm prachtige stunt op de trampoline… Nou ja… .ik begrijp dat het allemaal niet meevalt. Verkering al weer uit? Jammer. Wil je niet met me mee naar de Bourgogne in augustus? Zou ik geweldig vinden! Ja ja 21 worden, tjonge! En ook nog hypermobiel! Er rest nog maar weinig behalve de politiek of zo. Grapje. Veel liefs van je gepensioneerde en superluie oma๐Ÿ˜

    Liked by 1 persoon

  2. Zeker trendy? Bij mij ging toen ook een verkering uit, maar keiharde muziek op zijn tijd doet soms ook wonderen. En veel koffie natuurlijk ๐Ÿ˜‰ Vertrouw erop dat je het aankan, meer dan je denkt. x

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s