These Ingeleverd!

Afgelopen vrijdag heb ik mijn these ingeleverd en hopelijk ben ik nu eindelijk klaar met mijn bachelor!

Het was echt nog even zwoegen en ploeteren, want de laatste feedback die ik kreeg zorgde ervoor dat mijn moed in mijn schoenen zakte. Mijn begeleider geeft niet de meest positieve feedback en mag soms wel wat specifieker zijn. Zo heb ik op alles wat ik in heb geleverd de feedback gekregen dat ik meer uitleg moet geven en voorzichtiger moet zijn met mijn Engels, maar nooit echt voorbeelden gekregen hoe ik meer uitleg kan geven of hoe ik het beste mijn Engels kan aanpassen. Ik heb mijn best gedaan om alle feedback er zo veel mogelijk in te verwerken, hopelijk is alles goed nu!

Nu wil ik niet zeggen dat alle feedback slecht was en zijn feedback heeft er zeker voor gezorgd dat mijn these beter werd en ik ben best trots op het eind resultaat, aar het was wel een soort emotionele achtbaan. Elke keer weer opnieuw feedback verwerken die zegt dat wat je hebt geschreven matig is, je kan jezelf dan alleen even tijd gunnen om de feedback te verwerken en dan weer lekker verder te typen! Gelukkig is mijn these nu ingeleverd en hoef ik alleen nog maar een voldoende te halen! Nu heb ik weer genoeg tijd om te schrijven over alle verschillende kleuren haar die ik heb!

X

Advertenties

4 thoughts on “These Ingeleverd!

      1. Aaah okeee als alles maar goed is gegaan en je het gehaald hebt πŸ™‚ bij onze master of phd moet je je onderzoek verdedigen maar dan zijn de professoren de mensen die de lastige vragen stellen πŸ˜…

        Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s