De Volgende Kleur is ROOD

Ik denk dat het inmiddels wel een beetje duidelijk is geworden dat ik alle kleuren bij langs ga met mijn haar, maar ik de afgelopen keer de nieuwe semi permanente kleuring van L’oreal geporbeerd en ik ben niet zo tevreden. De kleur zou tot 10 wasbeurten lang een felle kleur behouden en de verf bleef er nog net 10 wasbeurten in zitten en vervaagde erg snel. Normaal gesproken zou ik de verf er inmiddels een uur of langer in laten zitten, maar op de verpakking stond heel duidelijk dat de verf niet langer dan een half uur in je haar moest zitten. Ik heb nog een verf van L’oreal, maar ik durf deze er ook niet langer dan een half uur in te laten zitten. Als er zo duidelijk om de verpakking staat dat je de verf er echt niet langer in moet laten zitten dan een half uur, lijkt het me beter om dat ook maar niet te doen. De verf was speciaal voor bruin haar en ik vond de kleur wel echt heel erg mooi! Als je dus graag wil dat de verf snel uit je haar gaat zou ik deze verf aanraden omdat de kleur erg mooi is, maar de kwaliteit van de verf is gewoon niet zo goed. Bij de andere soorten verf die ik heb geprobeerd kan ik de verf er langer in laten zitten, nu kan dat met deze verf misschien ook wel, maar het op de verpakking staat dus wel heel duidelijk dat dat niet de bedoeling is.

deze foto’s zijn denk ik twee wasbeurten na elkaar genomen, dus de kleur gaat er zeker uit! Ik ben niet helemaal tevreden over de verf, maar als jij voor het eerst je haar in een gekke kleur wilt verven, is dit een verf die je kan proberen omdat hij makkelijk te verkrijgen is!

Wat zijn jullie ervaringen met deze verf? X

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s