Spa Touch Of Coconut

Afgelopen zaterdag ging ik met mijn moeder en stiefzusje naar Utrecht om te shoppen. ‘S ochtends kon ik natuurlijk niet uit mijn bed komen en had ik geen tijd meer om te ontbijten. Hierom ging ik snel naar de AH to go en kocht een lekker broodje en spa touch of Coconut. Dit is een nieuwe smaak en ik houd erg van kokos, ik was dus best wel benieuwd. 

Helaas viel het drinken een beetje tegen. Het water smaakte niet echt naar kokos en het rook ook naar een erg zoete variant van kokos. Het water was wel lekker, maar als je kokos verwacht wordt je wel een beetje teleurgesteld. Het was een goede poging van spa en een beetje kokosachtig is het wel, maar echte kokos proef ik niet.

Hebben jullie hem al geproefd? X

Advertenties

2 thoughts on “Spa Touch Of Coconut

  1. Oh.. Ik wist niet dat die ook bestond! Ik heb de zwarte bes, grapefruit en perzik al wel geprobeerd en die waren goed te doen. 🙂 Ik vind trouwens met al die spa touch smaken dat ze wel lekker ruiken maar zodra je ze drinkt niets proeft, pas de nasmaak proef je iets.. Waarschijnlijk vandaar ook de 0 kcal. zit gewoon bijna niets in.

    Liked by 1 persoon

    1. Deze smaak is net nieuw en volgens mij nu alleen te koop bij de AH. Over de smaak heb je gelijk, maar bij die andere vind ik dat voor zover het kan het water ook nog echt naar de vrucht smaakt, dit is een beetje een net niet kokosnoot smaak

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s