Bachelor These Gehaald!

Het is nu officieel, ik heb een 7.5 gehaald op mijn bachelor these en daarmee mijn bachelor psychologie afgesloten. Het duurde eventjes, maar mijn cijfer staat nu eindelijk in mijn cijferlijst!

Nu is het tijd om echt een plan te maken voor volgend jaar. Ik moet de marketing vakken gaan uitkiezen die ik wil volgen en gaan bedenken hoe volgend jaar er uit zal gaan zien. Ik zal moeten overleggen met een studieadviseur welke vakken ik ga volgen van mijn CPP master om een goede combinatie te krijgen met de marketing vakken. Ik heb hier natuurlijk nog helemaal geen zin in, maar het wordt wel tijd om hier over na te gaan denken.

Ik geef mezelf alleen eerst nog heeeeeel eventjes vrij en kan hopelijk genieten van een leuke vakantie!

Advertenties

11 thoughts on “Bachelor These Gehaald!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s