Blauw Haar

Inmiddels is mijn haar al een maand blauw en ik ben erg tevreden over hoelang de kleur er momenteel in zit. 

Ik heb weer de verf van directions gebruikt, de kleur atlantic blue, en heb de verf er deze keer 2.5 uur in laten zitten. Ik denk dat ik in het vervolg verf van directions blijf kopen (ik al twee kleuren op voorraad). De kapper waar ik mijn verf koop zegt dat je de verf er zo lang als je wilt in kan laten zitten omdat het een conditioning haarverf is, dat is heel fijn als je wilt dat de kleur lang in je haar blijft.

Wat ik verder erg leuk vind aan het gebruiken van semi permanente haarvef, naast dat de verf er uit wast, is dat de kleur blijft veranderen. Nu zal niet iedereen dat leuk vinden, maar momenteel is de kleur echt aan het vervagen en ziet hij er niet meer zo uit als in de eerstr twee weken. Ik vind dit zelf leuk, het blijft een beetje een verassing hoe je haar er uit ziet en je krijgt kleur verschil wat ik er wel leuk uit vind zien.

Ik ben nu een stuk tevredener over directions omdat de kleur een stuk langer blijft zitten. Je moet dus echt het gedult hebben om je verf minstens 2 uur in je haar te laten zitten als je de kleur langer wilt behouden.

X

Advertenties

2 thoughts on “Blauw Haar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s