Verrassingsfeestje

Gisteren ben ik 21 geworden, dit had ik de avond voor mijn verjaardag gevierd met een paar vrienden. Op mijn verjaardag zelf zou ik om 4 uur gaan koffie drinken met mijn oma. Mijn andere opa en oma deden een beetje geheimzinnig over of ik ze nog zou zien op mijn verjaardag en toen ze om 3 uur nog niet gebeld hadden dacht ik dat zij dan ook zouden aansluiten bij het koffie drinken. Ik dacht ik krijg misschien een kleine verrassing dat mijn opa en oma er ook zijn en een leuke taart of iets dergelijks. Toen we bij het restaurantje aankwamen zag ik dan ook de auto van mijn opa en oma staan. Het was pas toen het terras opliep dat ik doorhad hoe groot de verrassing was. Er stonden wel 3 taarten en een aantal vrienden. Ik had dat zo niet zien aankomen. Ik had ook helemaal niet door dat mijn oma me tijdens het fietsen probeerde af te leiden toen ze mijn vrienden het terras op zag lopen of om ervoor te zorgen dat ik niet naar het terras kon kijken toen het spoort dicht was.


Ik vond het echt zo ontzettend leuk dat mijn familie dit voor mij heeft georganiseerd! Ik had niet verwacht dat mijn verjaardag zo goed gevierd zou worden. Normaal ga ik barbecueën met mijn vrienden en familie bij mijn moeder, maar toen mijn vader en moeder allebei niet thuis bleken te zijn op mijn verjaardag ging dat niet door. Na gezellig geborreld te hebben op het terras bleek dat mijn opa ook nog mijn favoriete soep had gemaakt en gingen we met zijn allen bij mijn oma eten.

Ik had mijn verjaardag echt niet beter kunnen voorstellen, het was zo’n ontzettend leuke verrassing!!! Ik was er ook erg onder de indruk van dat niemand per ongeluk iets heeft verklapt of vragen heeft gesteld in de whatsapp groep van mijn vrienden in plaats van de speciaal aangemaakte verrassingsapp. Bovenal wil ik graag zeggen dat mijn oma het echt ontzettend goed heeft georganiseerd en erg knap dat ze dit op poten heeft weten te zetten terwijl ze echt niet goed kan omgaan met technologie!

Ontzettend bedankt! X

 

Advertenties

4 thoughts on “Verrassingsfeestje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s