Fight club, boy was I wrong

Een poos geleden heb ik mij toch maar eens gewaagd aan fight club. Ik vond echt dat ik deze films eens gezien moest hebben. Iedereen kent namelijk de referentie “rule number one, you don’t talk about fight club” wel. Ik was alleen wat huiverig om hem te bekijken omdat het mij zo’n ontzettende mannen film leek.

fight club

Uiteindelijk bleek het wel een mannenfilm te zijn, maar het ging niet alleen maar over clubje mannen die gingen vechten met elkaar. De film ging over veel meer dan een clubje vechtende mannen en het is zeker een film die je een keer moet zien! Het einde van de film was best wel een mindfuck momentje en dat was erg leuk! Mocht je de film dus niet willen kijken omdat je denk dat het om een clubje vechtende mannen gaat dan hoef je je daar geen zorgen om te maken. Ik vond het een erg goede film! Ow en een jonge brad pitt zit er in, wie wil daar nou niet naar kijken.

Hebben jullie fight club al gezien? X

foto te vinden op mijn pinterest
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s