Artis

Een aantal weken geleden ben ik met een vriend naar Artis geweest en het was heel erg leuk! De dierentuin was alleen wel iets kleiner dan verwacht en ik zou er niet zo snel weer heen gaan als daarvoor ver moet reizen, maar we hebben ons prima vermaakt!

Artis heeft best veel dieren, maar omdat de dierentuin niet zo veel oppervlakte heeft zijn een aantal grote dieren er niet zoals beren en nijlpaarden bijv. Wel hebben ze leeuwen en jaguars (waar ik erg blij mee was). Verder had de dierentuin veel kleinere zoogdieren. Het was echt ontzettend lief om die allemaal te zien!

Er waren ook een aantal gedeelten waar je echt tussen die dieren doorliep in hun kooi, wat het voor mij extra leuk maakte. Zo was er een Lemur die zo voor onze voeten de boom uit klom en voor ons langs liep! Ik heb dus een hele leuke dag gehad toen. Voor een dierentuin midden in zo’n grote stad als Amsterdam is het echt perfect, maar ik weet niet of ik hier nog een keer heen zou gaan als ik daarvoor helemaal uit het noorden zou moeten komen.

Zijn jullie al in Artis geweest? X

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s