Eerste keer door de Mac drive

Vorige week vrijdag ben ik met een vriend naar Aqua Zoo Friesland geweest en op de terugweg gingen we langs de Mac Donalds. Om hier te komen hebben we alleen echt de meest belachelijke omweg ooit genomen.

Op de terugweg hadden we eerst al een verkeerde afslag genomen naar een weg die nog niet in de tomtom stond… Uiteindelijk zijn we toen weer helemaal terug naar Leeuwarden gereden om vervolgend weer naar dezelfde plek toe te rijden en wel de goede afslag te nemen. Bleek later dat toen we eenmaal de goede afslag hadden genomen de tomtom ons de snelweg op wou sturen op een plek waar dat niet kon, dus waren we alsnog verdwaald. Gelukkig hebben we allemaal hele goede smartphones met internet die ons weer de goede richting op hebben gestuurd!

Toen we eindelijk op de snelweg waren konden we eerst geen Mac Donalds vinden. Uiteindelijk zagen we hem, maar toen hadden we de afslag gemist… De eerstvolgende afslag ging ik er af, een andere snelweg op, deze vervolgens weer af zodat we uiteindelijk op de oorspronkelijke snelweg kwamen in tegenover gestelde richting, om vervolgens weer de afslag te nemen naar de andere snelweg en weer de afslag te nemen naar de oorspronkelijke snelweg in de richting Groningen. Dit heb ik twee keer moeten doen, want we wisten nog niet precies hoe we bij de Mac Donalds moesten komen…. Toen we eindelijk bij de Mac Donalds aankwamen bleek alleen dat ik gewoon op de andere snelweg had kunnen blijven rijden in de rijrichting die naar de Mac Donalds ging….. We hebben wel een leuk rij avontuur gehad, maar in de tijd die het ons kostte om een op de juiste snelweg te komen en om de Mac Donalds uiteindelijk te bereiken hadden we al twee keer thuis kunnen zijn!

X

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s