Serie tip: Sherlock

Een paar weken geleden heb ik alle seizoenen van Sherlock gekeken en het was geweldig! Elke aflevering is net een film en het verhaal zit zo ontzettend goed in elkaar!

sherlock

Waarschijnlijk gaat een zeker persoon deze review lezen en accepteert het waarschijnlijk niet als ik kritiek ga leveren of ga zeggen dat de acteurs echt ontzettend knap vind zoals Brad Pitt (wat ze helaas niet zijn), dus ik hoop maar dat hij het een beetje acceptabel vindt wat ik over de serie ga zeggen.

Helaas valt er niet zo veel over de serie te zeggen… Het is gewoon een belachelijk goede serie, het verhaal zit erg goed in elkaar (alle vragen die je hebt worden uiteindelijk beantwoord), er zitten plot twists in en de acteurs spelen hun karakters erg goed! Naast dat de hoofdlijn in het verhaal erg leuk/intrigerend/spannend is om naar te kijken (elk seizoen valt de puzzel steeds beter in elkaar), heb je elke aflevering ook een onopgeloste zaak die Holmes en Watson moeten oplossen. De serie is zo leuk, je kan eigenlijk niet anders dan hem kijken nu alle seizoenen op Netflix staan!

Hebben jullie Sherlock al gezien? X

Afbeelding hier te vinden
Advertenties

2 thoughts on “Serie tip: Sherlock

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s