Weer Een Nieuwe Kleur

De Blauwe haarverf was bijna uit mijn haar, dus het was tijd voor een nieuw kleurtje! Deze keer heb ik gekozen voor de kleur cerise van Directions haarverf.

cerise

De kleur zou er zoals hierboven uit moeten zien. Dit is alleen op gebleekt haar, dus ik was erg benieuwd hoe het er op blond haar zou uit zien waar nog was blauwe tinten in zaten… Ik heb de verf er deze keer weer 2,5 uur in laten zitten omdat dit een erg goed resultaat gaf de vorige keer! Het heeft zeker anderhalve maand geduurd voordat het blauwe echt niet meer was dan een paar lichtgroene accenten. Toen mijn haar eindelijk weer droog was kwam ik tot de conclusie dat de kleur goed overeenkomt! Ik ben dus weer erg tevreden over directions haarverf! Wat je niet moet doen is de haarverf er uitspoelen door middel van shampoo. Je moet gewoon het geduld hebben om de haarverf er uit te spoelen met water, helaas duurt dit wel lang… Op de foto hieronder had ik mijn haar al een aantal keer gewassen, daarom is de kleur al lichter geworden. Dit zal je altijd hebben bij kleurspoelingen helaas. De originele kleur van de haarverf blijft niet heel lang zitten. Kies daarom een kleur die net iets te donker is voor jouw huidskleur zodat je langer plezier kan hebben van jouw nieuwe haarkleur, die als hij vervaagt dus mooier staat!

X

Advertenties

8 thoughts on “Weer Een Nieuwe Kleur

      1. Zo’n potje verf is online te halen voor minder dan tien euro 🙂 je zou het kunnen proberen, mijn kapper heeft zwart haar en het werd rood toen ze het er 10 uur in liet zitten!! Niet geschoten is altijd mis 😉

        Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s