Tijd Voor een Brace

Zoals ik eerder heb vertelt heb ik mijn knie nu voor de derde keer verdraaid… Inmiddels ben ik weer aan het fitnessen en geef extra aandacht aan mijn been spieren. Dit zou ervoor moeten zorgen dat die spieren mijn instabiele knie kunnen compenseren. Waarschijnlijk is dit echter niet het geval als het ooit weer mis gaat tijdens een draaiende beweging… Het was dus tijd voor een brace!

Dit heb ik echt lang willen uitstellen… Nu is het moment alleen wel echt aangebroken dat het tijd is voor een brace zodat ik mijn knie niet nog meer verpest.

IMG-20170804-WA0055

Ik heb m’n brace besteld bij Lopharm, een winkel in Emmen. De brace die ik nu heb is de MacDavid Hinged Kniebrace Plus. De brace helpt bij: probleem met de voorste kruisband, probleem met de het laterale collaterale ligament, probleem met het mediale collaterale ligament, probleem met de patella tendinitus en subluxatie, en de chondromalacie. Een hele hoop dus!

De eerste keer dat ik hem aan deed zat hij niet helemaal lekker en was ik bang dat ik een te kleine maat had. De tweede keer dat ik hem aan deed was tijdens turnen, en hij zat direct een stuk beter! Ik hoop heel erg dat de metalen soort van staven aan de zijkant ervoor zorgen dat ik mijn knie niet nog een keer verdraai, maar hij zit in ieder geval goed stevig om mijn knie heen! Hopelijk gebeurt het dus niet nog een keer en kan ik normaal verder sporten. Het loop alleen wel iets minder prettig, maar dat neem ik voor lief als ik daardoor mijn knie niet meer zal verdraaien.

X

Advertenties

2 thoughts on “Tijd Voor een Brace

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s