Jump XL Groningen

Afgelopen zondag ben ik met een vriend naar Jump XL Groningen geweest. Ik wou erg graag heen omdat ik bang was om te springen… Het concept van deze Jump XL was redelijk goedkoop. Je zou alles zo kunnen oppakken en vervolgens naar een andere stad gaan om het daar te proberen. Het was niet helemaal zoals ik had verwacht, ik had iets grotere trampolines verwacht en mogelijk iets minder schreeuwende kinderen. Toch heb ik me er prima vermaakt en wil ik best nog een keer heen.

IMG_20170820_151745

Gelukkig durf ik nu weer een streksalto, achteruit salto en een streksalto halve draai te maken. Ik ben er heel blij mee dat ik weer een streksalto halve draai heb gemaakt, hopelijk durf ik hem uiteindelijk ook te doen op een dikke mat en verdraai ik  niet nog een keer m’n knie!

Bij deze Jump XL hebben ze een foam pit, een jump tower, een plek om trefbal te spelen, twee lange banen trampoline, een aantal trampolines die tegen de muur omhoog gaan en veel kleine vierkante trampolines. Op de kleine trampolines vond ik het niet heel fijn om te springen, ik was namelijk bang dat ik terecht zou komen op de randen. De foam pit was erg leuk, daar heb ik na een paar ontzettende watjes pogingen uiteindelijk weer een streksalto halve draai gedaan. Verder zijn we vooral bezig geweest op de lange banen trampoline, waar ik zelfs een flikflak heb gedaan, normaal faal ik echt ontzettend bij mijn flikflak dus dat was erg leuk. Die vriend waar ik mee was ging uiteindelijk allemaal kinderen helpen, ik had eigenlijk ook niks anders moeten verwachten! Het was wel leuk om te bekijken hoe hij niet zijn mond kan houden als hij ziet dat al die kinderen verkeerd springen en ze uiteindelijk allemaal in de rij staan voor advies.

Zijn jullie al bij Jump Xl geweest? X

Advertenties

2 thoughts on “Jump XL Groningen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s