Haarupdate: Cerise

Ik heb de verf er nu twee weken in zitten en de kleur is bijna volledig verdwenen. In het vorige artikel over mijn haar had ik verteld dat ik een nieuwe kleur had en ik ben niet meer zo tevreden over de verf als toen. Ik ben gaan zwemmen en het chloor heeft de kleur heel erg aangetast. Dit laat weer zien hoe ontzettend slecht chloor voor je haar is… Ik vind het erg jammer dat de kleur niet goed is blijven zitten hierdoor, ik ben namelijk ontzettend fan van deze kleur.

Helaas moet ik zeggen dat de kleur een week nadat ik had gezwommen snel bleef verdwijnen… Mogelijk komt dit omdat de kleur te licht is en nog langer moet blijven zitten. Of het nu door het chloor komt of omdat de verf langer moet blijven zitten door de lichtere basis die het heeft, deze kleur is duidelijk minder lang blijven zitten dan mijn vorige kleur. In het vervolg ga ik lichtere kleuren 2 uur langer laten zitten om te kijken wat het effect hiervan is. Hopelijk blijft de verf dan wel langer zitten. 

Dit alles betekent wel dat ik vrijdag waarschijnlijk mijn haar weer een nieuwe kleur zal geven. Ik heb een paar dagen geleden 7 potjes verf besteld bij http://www.haarboetiek.be waar ze een ontzettend goede aanbieding hadden op directions haarverf (1 potje voor 5,90). Dit bespaarde mij 30 euro! Ik koop de verf normaal bij de kapper om er advies over te krijgen, daar zijn de potjes 10 euro, maar op verschillende websites is de verf te krijgennrond de 7 euro. Ik krijg alleen graag advies waardoor ik er wel 3 euro extra voor wil betalen als ik een kleur koop waar ik niet zo zeker van ben, anders bestel ik de verf online. Ik koop de verf alleen liever bij de kapper, die hebben mij waarschijnlijk al een aantal keer beschermd tegen een ontzettende mislukte haarverf beurt die niet zichtbaar zou zijn geweest, of omdat ik anders de verkeerde verf zou hebben gekocht.

X

Advertenties

2 thoughts on “Haarupdate: Cerise

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s