Licht Pittige Wraps met Aubergine

Het is al weer een hele tijd geleden dat ik voor het laatst een recept heb geplaatst… Eigenlijk wil ik het vaker doen, maar ik ben behoorlijk inspiratieloos de afgelopen maanden om lekkere combinaties samen te stellen die ik niet al een keer eerder heb gemaakt.

IMG_20170826_192127

Ingrediënten voor 2 personen:
4 Wraps
3 Paprika’s
1 Aubergine
300 gr Maïs
1 Ui
1 bol Mozzarella
200 gr Crème fraîche
1 zakje Fajita kruidenmix

Begin met het snijden van de aubergine, paprika en ui. Gooi deze daarna in een grote pan en bak deze gaar. Voeg hierna de maïs, de crème fraîche en de kruidenmix (voeg alleen de kruidenmix toe en niet het water zoals de verpakking waarschijnlijk beschrijft) toe. Meng alles goed door elkaar en zorg dat het mengsel goed warm wordt. Voeg hierna de mozzarella in stukjes toe. Blijf een beetje roeren totdat alle mozzarella goed is gesmolten om ervoor te zorgen dat de mozzarella goed verdeelt is over het hele mengsel. Bereid hierna de wraps volgens de verpakking en je hebt je eten!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s