Sense Pakket Gewonnen

Dit jaar was ik weer keileider en heb die week samen met mijn groepje meegedaan aan een condoomrace georganiseerd tijdens Love, Lust & Lounge door Sense. Het idee was dat je sneller moest zijn dan je tegenstander terwijl je zo snel mogelijk een condoom omdeed bij een soort dildo. Je mocht de het zakje van de condoom open scheuren terwijl je het zag en daarna moest de de condoom omdoen in een doos zodat je niet kon zien wat je deed.

Een week later werd ik opgebeld en bleek dat ik de snelste vrouwelijke deelnemer was met een tijd net onder de 6 seconden. Dit vond ik natuurlijk hilarisch, ik win nooit wat, maaar wel met een condoomrace… Ik kon m’n lach nauwelijks inhouden op de fiets, normaal ben ik echt een ontzettende kluns op het gebied van condooms, maar ik win er wel een race mee!

Het pakket dat ik won bevatte natuurlijk condooms, maar ook een drinkfles, een zonnebril, een fietsbel, een splitter, en nog ander sense promotiemateriaal. Het was een leuk pakketje om te krijgen! Vooral die drinkfles is erg handig.

Iedereen die vragen heeft over seks adviseer ik om sense.info te bezoeken! Dit is een veilige omgeving waar je alles kan vinden over seks.

X

Advertenties

4 thoughts on “Sense Pakket Gewonnen

  1. Steeds als ik reageer, vliegt mijn internet eruit. Dus nog een keer proberen. Ja nu is mijn commentaar natuurlijk niet spontaan meer, maar net zo welgemeend. Wat heb ik gelachen, ik zie je daar al bezig met de plastic zonder dat je iets kunt zien, en dan je eigen commentaar erbij, ik lag dubbel. Kun je mooi op je cv zetten, heeft men nog niet eerder gezien denk ik. Gauw bijpraten over de keiweek! Liefs, Wilma

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s