Weer Aan de Studie

Morgen is het zo ver, mijn allereerste college van de master cognitieve psychologie. Nu ik hier zo ontzettend lui op de bank lig weet ik niet helemaal zeker of ik er echt wel zin in heb… 

Ik kijk er naar uit om nog een aantal jaar te studeren, maar ik ben bang dat ik wel erg veel hooi op mijn vork heb genomen. Vooral het eerste blok gaat zwaar zijn omdat ik drie vakken volg. Nu is dat wel het normale aantal vakken, maar 1 vak is statistiek en het andere vak is een methode vak waar het handig voor zou zijn als je al voorbereidende vakken hebt gevolgd, wat ik natuurlijk niet heb… Hopelijk valt dat mee en met wat druk kan ik beter studeren! Nu is de eerste periode alleen ook druk voor de introductie commissie van stugg, ga ik naast turnen ook nog basketballen (sorry papa, mama, opa’s en oma’s), heb ik werk moet ik proberen ook nog een sociaal leven te onderhouden nu bijna al mijn avonden bezet zijn… Ik ben dus een beetje bang dat alles mis gaat en ik geen overzicht meer zal hebben.

Het fijne is wel dat ik veel zin heb om alles te doen en aan nieuwe dingen te beginnen! Nu hopen dat ik alles kan balanceren!

Advertenties

10 thoughts on “Weer Aan de Studie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s