Eerste Basketbal Training

Gister ben ik er achter gekomen dat mijn conditie ruk is. Na een jaar niet meer gebastketbalt te hebben of intensief beoefend te hebben (turnen is meer kracht en niet voor lange duur), is mijn conditie toch wel echt zwaaaaaar achteruit gegaan. Gelukkig kon ik nog wel lay-ups lopen! 

Dat was dan eigenlijk het enige positieve. Balgevoel is achteruit gegaan, ik denk dat ik echt moet gaan oefenen om weer goed met links te kunnen dribbelen. Het voelt echt allemaal een beetje ongecontroleerd om met links dingen te doen. 

Helaas moet ik de eerste wedstrijd missen door NSTB weekend, waar ik wel erg naar uitkijk! Dan maar meedoen met de tweede wedstrijd (waarbij ik de voorafgaande wedstrijd moet fluiten, help!). 

Ondanks alles heb ik wel een ontzettend leuke training gehad en kijk ik heel erg uit naar komend seizoen! Ik moet gewoon hard werken om mijn niveau weer omhoog te krijgen, maar ik heb er zin in om daar mee aan de slag te gaan đŸ™‚

X

Advertenties

One thought on “Eerste Basketbal Training

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s