OV-Kaart kwijt

Vol goede moet stond ik maandag ochtend vroeg op om naar een vergadering in Hogezand te gaan. Op het moment dat ik echt weg moest kwam ik er achter dat ik mijn ov-chip kaart verloren was. Hierna zat ik flink in de stress, want ik ging mijn bus niet halen. Ik heb uiteindelijk de vergadering af moeten zeggen en heb al mijn punten nog toegestuurd, helaas heb ik daar geen antwoord meer op gekregen.
Uiteindelijk heb ik een nieuwe kaart besteld, Ik wacht nog steeds op de kaart… Hopelijk kan ik hem dan nog snel omzetten van een weekvrij studenten abonnement naar een weekendvrij abonnement.
Het eerste weekendje weg met stugg komt eraan en het gaat voor mij nu een stuk voordeliger zijn om in het weekend gratis te kunnen reizen en niet meer door de week. Voor het eerste weekend valt dat nu alleen een beetje in het water als ik mijn abonnement niet op tijd meer kan wisselen.
Het weekend abonnement hoefde ik alleen nog maar te activeren, maar ik wou dit na maandag doen omdat ik nog toen nog moest reizen. Helaas was ik de dagen daarvoor een soort warhoofd en ben ik mijn kaart verloren… Hopelijk kan staat het weekend abonnement op mijn nieuwe kaart ook al klaar, anders wordt het véééél geregel om dit om te zetten waarschijnlijk…

Heeft iemand dit een keer eerder meegemaakt, ik wil namelijk heel graag voor dit weekend mijn abonnement kunnen omzetten? X

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s